3gp xnx

indian tubekitty
side-area-logo

About Us

Design Oostende

Koninginnelaan 52, 8400 Oostende
Kursaal–Westhelling 4, 8400 Oostende

Twee winkels, één familie. Design Oostende by Jansseune werd in 1972 in het leven geroepen door interieurarchitect Eddy Jansseune. De winkel werd al snel een ware referentie voor alle liefhebbers van het betere design. Vandaag leiden zonen Bruno en Maarten de zaak, samen met hun respectievelijke echtgenotes Annelies en Lien. Interieurvormgevers Dylan en Paulien staan de broers bij in de showroom aan de Koninginnelaan. De showroom beslaat maar liefst 1500 m² oppervlakte waar u designmeubelen en -objecten van meer dan 100 topmerken kan ontdekken. Annelies en Lien runnen de lifestyleshop in de schaduw van het Kursaal. Hier kunnen designliefhebbers en geschenkenjagers hun hart ophalen aan een ongezien breed assortiment interieur- en designobjecten in alle prijsklassen.

Authenticiteit
Ambachtelijkheid
Kwaliteit

Onze 3 kernwaarden

De grootste design-
collectie van de kust

Twee winkels vol designmeubelen en inspirerende opstellingen. U kan er de collecties uitproberen van meer dan 100 designmerken.

Interieuradvies voor
het ideale interieur

Welke designmeubelen, designverlichting of designaccessoires horen bij uw interieurwensen? Onze specialisten staan klaar om u te adviseren bij uw aankopen.

Interieurprojecten
van A tot Z

Wij zijn gespecialiseerd in totaalinrichting van panden in binnen- en buitenland. Onze interieurvormgevers nemen uw interieur volledig onder handen, van eerste schets tot afgewerkt project.

Topservice want
de klant staat centraal

Wij stellen alles in het werk om u tevreden te stellen. Dat uit zich in de kwaliteit van onze producten, een snelle bezorging en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Image
Nieuwe woontrends

In onze showroom

Latest news

Stay updated

www.assoass.global amateur house wife.

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.