Arco actie: 15 jaar Arco Slim

Arco bestaat alweer 115 jaar. 15 jaar geleden, ter ere van haar 100ste verjaardag, introduceerde Arco de Slim tafel. Een ultra slanke tafel, maar nog steeds een supersterk ontwerp. Het is nu al één van Arco’s klassiekers. De 15de verjaardag van de Slim moet natuurlijk gevierd worden. Dit doet het Achterhoeks familiebedrijf met een speciale jubileumprijs – zo’n 25% korting op de reguliere verkoopprijs – voor 2 maten en 2 uitvoeringen van de Slim tafel.

Slim

De Slim tafel lijkt onmogelijk dun, maar onder het ijle houten uiterlijk zit een slimme constructie van staal waardoor de tafel oersterk en stabiel is. Hierdoor kan de Slim tafel zelfs gemaakt worden tot een maximale lengte van maar liefst 360 centimeter. De sandwichconstructie wordt afgewerkt met een laag fineer. De Slim oogt als een simpele tafel, maar is super innovatief door de toepassing van het materiaal.

Over Arco

Arco is opgericht in 1904. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich gericht op het creëren van duurzame, hoogwaardige producten waarin functionaliteit en schoonheid worden gecombineerd. In de loop van de afgelopen decennia heeft dit zich verder ontwikkeld tot drie kerndoelen: innovatie, vakmanschap en duurzaamheid. Met andere woorden: Arco experimenteert met traditie. Het beste van toen en het beste van nu.

Webwinkel