Design Oostende verzorgt snel en efficiënt transport van uw geliefde designartikel over heel België en zelfs internationaal. Uw pakket wordt rechtstreeks naar de gewenste plaats gebracht en met veel zorg behandeld.
Eigen bezorgingsteam

Voor leveringen in de Benelux beschikken wij over een eigen wagenpark, dat toelaat om voor elke opdracht de juiste wagen uit te kiezen. Voor internationale leveringen werken wij samen met A-klasse transporteurs. Bovendien bieden wij ‘White Glove Delivery’ voor levering van grote bestellingen binnen de Benelux; in dit geval leveren wij gratis én nemen wij de kartonnen verpakking en inpakfolie terug mee.

Leveringstermijnen

De leveringstermijn hangt af van het voorradig zijn van het door u bestelde artikel. Artikelen die voldoende op voorraad zijn leveren wij binnen 48 uur in de Benelux. Bij deze artikelen in onze webshop staat een indicatieve leveringstijd aangegeven. Hierdoor kunt u uw bestelling dan ook snel in huis verwachten. U vindt deze artikelen terug in ons snel-leveringsprogramma 48 Hour Delivery. Voor andere artikelen kan u informeren naar onze snelste leveringstermijn.

Leveringstarieven
  • Levering in België: gratis (afhaling in onze winkels te Oostende is ook mogelijk)
  • Levering in Nederland en Luxembourg (kleine designobjecten): €40 – gratis voor bestellingen vanaf €50 (behalve voor promoties)
  • Levering in Nederland en Luxembourg (alle andere producten): €40 – gratis voor bestellingen vanaf €300 (behalve voor promoties)
  • White Glove Delivery (Benelux): voor bestellingen vanaf €2500
  • Delivery to Andorra, Austria, Denmark, France, Germany, Ireland, Italy, Liechtenstein, Monaco, Portugal, San Marino, Spain & United Kingdom (only for small design objects): €50
  • Delivery to Switzerland – customs duty applies: contact us
  • Delivery to countries not mentionned here above: contact us
Gratis stockage

Heeft u bij ons de designmeubelen van uw dromen ontdekt maar helaas nog niet de ruimte om deze onmiddellijk te plaatsen? Wij bieden u gratis stockage van meubelen voor een maximumperiode van 3 maanden na aankoopdatum.