Fritz Hansen: A sense of colour

Fritz Hansen introduceert een nieuw palet van 16 verfijnde kleuren voor 3 iconische stoelontwerpen van Arne Jacobsen: Ant, Series 7 en Grand Prix. Deze nieuwe reeks opvallend mooie tinten blaast nieuw leven in de klassieke kleurenschalen van Fritz Hansen. Elke kleur is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met Carla Sozzani. Pick and choose, mix and match. Kleur uw interieur met Fritz Hansen.

A glimpse of yellow

Warm, schitterend, helder – heerlijk. Een nieuwe set opbeurende geeltinten, een vrolijke kleuraccent die elke kamer oplicht. Mix en match uw favoriete kleur met onze zeven onderstellen voor de Grand Prix, Ant en Series 7.

A note of blue

Helder als de avondlucht of diep als middernacht, een nieuwe familie van rustgevende kleurschakeringen zet de toon. Ontdek tijdloze ontwerpen met een vleugje blauw.

A scent of green

Met een toets van bossen en olijven die aan zee worden genoten, nodigt onze nieuwe set weelderige groentinten u uit om achterover te leunen en diep te adem te halen in de iconische stoelontwerpen van Arne Jacobsen.

A taste of pink

Zoet als aardbeien, heerlijk als verse rozen. Rozetinten doen iets speciaals met de stoelontwerpen van Arne Jacobsen. Voeg een snufje roze toe aan uw interieur voor een zoetere, zachtere stemming.

A touch of red

Een slokje, een kus, de blos van een wang. Laat u inspireren door onze nieuwe intense roodtinten om uw huis aan te kleden met gedurfde, levendige kleuren. Waag het erop. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de kleur van de passie.

Nu verkrijgbaar in onze winkels.

Design Oostende
Koninginnelaan 52, 8400 Oostende
Kursaal–Westhelling 4, 8400 Oostende

Store locator