side-area-logo

News

Design Oostende heeft in de Koninginnelaan een indrukwekkende nieuwe winkel geopend. De familiezaak verhuisde vanuit het Jet Center richting het volledig gerenoveerde pand. De broers Bruno en Maarten Jansseune namen tien jaar geleden de zaak van hun vader over en realiseren over gans de wereld interieurprojecten.

Continue

Vandaag, 15 juli 2017, was het eindelijk zover. De langverwachte opening van de nieuwe design winkel van Design Oostende. De design shop verhuisde van het Jet Center naar de Koninginnelaan 52 in Oostende.

Continue
Wegner’s verjaardag: CH24 Limited Edition in iep

Design addicts en designverzamelaars worden uitgenodigd tot aankoop van een Limited Edition van de iconische CH24 Wishbone Chair in olm (ook wel iep genaamd). Het is de eerste keer dat Carl Hansen & Son deze tijdloze klassieker fabriceert in iepenhout. Aanleiding is de 103ste verjaardag van Hans J. Wegner op 27 april 2017. De limited edition van de CH24 in olm zal voorzien zijn van de handtekening van Wegner, en geleverd worden met een echtheidscertificaat. Prijs: €714 inclusief btw (= €590 + €124 btw).

Continue