Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
side-area-logo

Design tuinmeubelen koopt u bij Design Oostende, de winkel met de grootste designcollectie van de kust. In onze winkels vindt u een uitgebreid assortiment tuinstoelen en tuintafels van hoge kwaliteit. Allereerst hebben wij een grote collectie kunststof tuinmeubelen, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo is de  Kartell Masters stoel in frisse kleuren te koop in onze webshop, alsook de Vegetal stoel en de Tom Vac, allebei van Vitra. Voor de Knoll Bertoia Plastic Side Chair verwelkomen wij u in onze showroom aan het Jet Center te Oostende. Wij hebben ook design tuinmeubelen in irokohardhout van het Belgische topmerk Extremis zoals de Hopper Picnic en de Pantagruel Picnic, hier in onze webshop verkrijgbaar. Wie het neusje van de zalm wenst vindt zijn gading in de geraffineerde Knoll 1966 Collection, de Knoll Saarinen Table Outdoor, de Knoll Bertoia Diamond Chair Outdoor en de Knoll Bertoia Side Chair Outdoor. Keuze genoeg!

Knoll 1966 Collection

By Richard Schultz

Richard Schultz ontwierp de 1966 Collection op vraag van Florence Knoll, die op zoek was naar tuinmeubelen voor haar buitenverblijf aan de kust van Florida, die bestand waren tegen de corrosieve zeelucht. Het resultaat was een collectie buitenmeubilair die nu gerekend wordt tot één van de belangrijkste meubelreeksen op de internationale designscene. De afwerking van de 1966 Collection is van hoogstaande kwaliteit en biedt maximale weerstand tegen wind, zon en regen alsook vervuiling, krassen en schilferen.

1966 Adjustable Chaise

By Richard Schultz

1966 Lounge Chair

By Richard Schultz

1966 Dining Armchair

By Richard Schultz

1966 Dining Table

By Richard Schultz

We spent so much time refining it, that’s why the furniture still looks fresh.
Richard Schultz
Designer
Meer tuinmeubelen van Knoll

In onze showroom

Bertoia Diamond Chair Outdoor

By Harry Bertoia

Bertoia Side Chair Outdoor

By Harry Bertoia

Bertoia Plastic Side Chair

By Harry Bertoia

Saarinen Low Table Outdoor

By Eero Saarinen

Tuinmeubelen

In onze webshop

Dirk Wynants
6.171,00 5.600,00
Philippe Starck & Eugeni Quitllet
192,00 170,00
Rated 5.00 out of 5
Richard Schultz
1.597,203.605,80
Xavier Lust
1.450,791.942,05

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Niet gevonden wat u zocht? Of wenst u meer informatie over een bepaald tuinmeubel? Bezoek onze showroom of contacteer ons.
CONTACT

Koninginnelaan 52
8400 Oostende
België

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.