3gp xnx

indian tubekitty
side-area-logo

Design tuinmeubelen koopt u bij Design Oostende, de winkel met de grootste designcollectie van de kust. In onze winkels vindt u een uitgebreid assortiment tuinstoelen en tuintafels van hoge kwaliteit. Allereerst hebben wij een grote collectie kunststof tuinmeubelen, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo is de Kartell Masters stoel in frisse kleuren te koop in onze webshop, alsook de Vegetal stoel en de Tom Vac, allebei van Vitra. Voor de Knoll Bertoia Plastic Side Chair verwelkomen wij u in onze showroom aan de Koninginnelaan 52 te Oostende. Wij hebben ook design tuinmeubelen in hellwood en irokohardhout van het Belgische topmerk Extremis zoals Anker, de Hopper Table, de Hopper Picnic en de Pantagruel Picnic, hier in onze webshop verkrijgbaar. Wanneer de zon plaatsmaakt voor de sterrenhemel schurkt eenieder zich hartverwarmend tegen elkaar aan rondom de Qrater vuurschaal. De compacte Bistroo en Picnik tafels zijn Extremis’ warme oproep aan iedere horecauitbater om hun klanten van een poosje zonneschijn te laten genieten. Wie het neusje van de zalm wenst vindt zijn gading in de geraffineerde Knoll 1966 Collection, de Knoll Saarinen Table Outdoor, de Knoll Bertoia Diamond Chair Outdoor en de Knoll Bertoia Side Chair Outdoor. Keuze genoeg!

Knoll 1966 Collection

By Richard Schultz

Richard Schultz ontwierp de 1966 Collection op vraag van Florence Knoll, die op zoek was naar tuinmeubelen voor haar buitenverblijf aan de kust van Florida, die bestand waren tegen de corrosieve zeelucht. Het resultaat was een collectie buitenmeubilair die nu gerekend wordt tot één van de belangrijkste meubelreeksen op de internationale designscene. De afwerking van de 1966 Collection is van hoogstaande kwaliteit en biedt maximale weerstand tegen wind, zon en regen alsook vervuiling, krassen en schilferen.

1966 Adjustable Chaise

By Richard Schultz

1966 Lounge Chair

By Richard Schultz

1966 Dining Armchair

By Richard Schultz

1966 Dining Table

By Richard Schultz

We spent so much time refining it, that’s why the furniture still looks fresh.
Richard Schultz
Designer
Meer tuinmeubelen van Knoll

In onze showroom

Bertoia Diamond Chair Outdoor

By Harry Bertoia

Bertoia Side Chair Outdoor

By Harry Bertoia

Bertoia Plastic Side Chair

By Harry Bertoia

Saarinen Low Table Outdoor

By Eero Saarinen

Tuinmeubelen

In onze webshop

Philippe Starck & Eugeni Quitllet
198,00 160,00
Waardering 5.00 uit 5
www.assoass.global amateur house wife.

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.