About Us

Wij verkopen niet zomaar design, wij verkopen sfeer. Want in uw nieuw interieur, daar moet u zich goed in voelen. Bij Design Oostende hebben wij alle grote merken en bovenal een toegewijd team interieurspecialisten die in de eerste plaats naar u luisteren. Hier leest u er meer over.

Showroom

U houdt van authenticiteit, ambachtelijkheid en kwaliteit? Dan is een bezoek aan onze nieuwe showroom aan de Koninginnelaan 52 te 8400 Oostende meer dan de moeite waard. Wij verwelkomen er u in een interieurwalhalla van maar liefst 1.500 m² oppervlakte waar u designmeubelen en -objecten van meer dan 100 topmerken kan ontdekken. Onze nieuwe showroom is opgebouwd uit verschillende verdiepingen waar u allerlei interieursettings kan bewonderen. Samen met onze nieuwe showroom hebben wij ook onze designcollectie naar een hoger niveau getild: wie luxe en exclusiviteit zoekt vindt het bij Design Oostende. Kom het zien en laat u verrassen!

Foto’s: Allt

Virtual Tour

Bent u benieuwd naar de inrichting van onze winkels? Maak nu een virtuele rondleiding! Bekijk het aanbod en proef de sfeer. Onze designwinkels zijn plekken waar designliefhebbers elkaar ontmoeten, waar ideeën worden geboren en waar interieurs daadwerkelijk tot leven komen. Er staat altijd een team van professionele en enthousiaste medewerkers voor u klaar. Laat u inspireren!

Contact

Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend. Wij reageren snel en accuraat, precies zoals u het verwacht.