Koop een Repos of Grand Repos van Vitra en wij schenken u een gratis voetenbank

De loungezetels Repos en Grand Repos, ontwikkeld door Vitra in samenwerking met Antonio Citterio, zorgen voor een ongekend comfort en een maximale flexibiliteit in uw woonkamer. Dankzij de ruim bemeten stoffering, de uitnodigende armleuningen en de hoge rugleuning ademen deze elegante, draaibare loungezetels een sfeer van ultiem comfort.

Door het gesynchroniseerde mechanisme dat onder de stoffering verborgen is, kan u van een rechte positie gaan achteroverleunen om te rusten en de rugleuning in elke stand blokkeren. Ook de weerstand van de rugleuning kunt u manueel aanpassen.

Van 1 november 2021 tot en met 31 januari 2022 krijgt u de bijpassende voetenbank in dezelfde afwerking cadeau. Hierbij heeft u de keuze uit een Ottoman (met 1 poot) of een Panchina (met 4 poten). 

Actie geldig van 01/11/2021 tot en met 31/01/2022.

De Repos en Grand Repos zijn verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes (41 cm of 46 cm), met gepolijst of basic dark gepoedercoat onderstel, en in verschillende kleuren stof of leder. Kom de verschillende mogelijkheden bekijken in een van onze twee winkels. Onze interieurexperten adviseren u aan de hand van kleurstalen om de juiste keuze te maken.

DO Showroom
Koninginnelaan 52
8400 Oostende

DOK Interior concept gallery
Hendrik Baelskaai 8
8400 Oostende
(Oosteroever)

Maak een afspraak