Cassina L32 Moov Bed
door Piero Lissoni

Over het merk

Liefhebbers van Italiaans design kunnen niet om Cassina heen. Het merk heeft sinds haar oprichting in 1927 heel wat moderne klassiekers op haar naam staan. Designmeubelen van Cassina maken indruk door hun tijdloze schoonheid en zuivere vormgeving. Cassina combineert innovatief design met passie voor vakmanschap. Een grote verscheidenheid aan ontwerpen, van de hand van grootmeesters van het twintigste-eeuwse meubeldesign, werden opgenomen in de collecties van vooraanstaande musea waaronder het Museum of Modern Art in New York. Cassina geldt als een schoolvoorbeeld van toonaangevend en van uitzonderlijke kwaliteit getuigend Italiaanse design.

Over de ontwerper

Piero Lissoni, geboren in 1956 in Seregno, studeerde architectuur in Milaan. Tussen 1977 en 1984 werkte hij met het bureau G14, waarna hij zijn eigen bedrijf oprichtte, Lissoni Associati Milano. Sindsdien heeft Lissoni voor een veelvoud van vooral Italiaanse merken gewerkt, waaronder Cassina. Zijn stijl is eenvoudig en functioneel, modern in de klassieke betekenis van het woord. Hij ontwerpt behalve meubels ook woningen en interieurs, in het bijzonder voor de luxesector.

Cassina L32 Moov bed, buitengewoon comfort en ingetogen design

Over het product

Moov is een kingsizebed met ingetogen minimalistische lijnen. De gedistingeerde en elegant vormgeving weerspiegelt Lissoni's filosofie over comfort en stijl. Het bed is voorzien van functionele kussenhouders waar u de kussens overdag netjes in kunt opbergen. Het bed kan bekleed worden met stof of leder, in diverse kleuren. Optioneel verkrijgbaar met ladekastje of lage tafel. De ondersteunende structuur is gemaakt van populierenmultiplex. De poten zijn gemaakt van gepolijst aluminium. Een lust voor het oog!

Prijs

Op aanvraag

Bezichtig dit product in onze showroom