Cassina L32 Moov Bed
door Piero Lissoni

Over het merk

In 1966 werd B&B Italia opgericht door de ondernemende Piero Ambrogio Busnelli. De Italiaanse firma staat erom bekend dat het een flink deel van haar totale omzet herinvesteert in onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor blijft zij in de meubelindustrie voorop lopen op vlak van innovatie en is het voor de concurrentie moeilijk om bij te blijven. Mede dankzij deze investeringen wist B&B Italia een vooruitstrevend opvulschuim te ontwikkelen dat zorgt voor een uitzonderlijk comfortabele zit in alle B&B Italia designzitmeubelen. Als producent van exclusieve designmeubelen heeft B&B Italia de afgelopen halve eeuw onmiskenbaar haar stempel gedrukt op de wereld van het interieurdesign. Kwaliteit, creativiteit in combinatie met onderzoek staan centraal in de filosofie van B&B Italia, prominent ambassadeur van het Italiaans design.

Over de ontwerper

Piero Lissoni, geboren in 1956 in Seregno, studeerde architectuur in Milaan. Tussen 1977 en 1984 werkte hij met het bureau G14, waarna hij zijn eigen bedrijf oprichtte, Lissoni Associati Milano. Sindsdien heeft Lissoni voor een veelvoud van vooral Italiaanse merken gewerkt, waaronder Cassina. Zijn stijl is eenvoudig en functioneel, modern in de klassieke betekenis van het woord. Hij ontwerpt behalve meubels ook woningen en interieurs, in het bijzonder voor de luxesector.

Cassina L32 Moov bed, buitengewoon comfort en ingetogen design

Over het product

Moov is een kingsizebed met ingetogen minimalistische lijnen. De gedistingeerde en elegant vormgeving weerspiegelt Lissoni's filosofie over comfort en stijl. Het bed is voorzien van functionele kussenhouders waar u de kussens overdag netjes in kunt opbergen. Het bed kan bekleed worden met stof of leder, in diverse kleuren. Optioneel verkrijgbaar met ladekastje of lage tafel. De ondersteunende structuur is gemaakt van populierenmultiplex. De poten zijn gemaakt van gepolijst aluminium. Een lust voor het oog!

Prijs

Op aanvraag

Bezichtig dit product in onze showroom