Edra Grande Soffice
door Francesco Binfaré

Over het merk

Edra werd opgericht in 1987 in Toscane (Italië), een regio met een rijk cultuurhistorisch verleden waar ambachtelijke kunst nog altijd hoog in het vaandel wordt gedragen. De naam ‘Edra’ komt van het Griekse woord ‘exedra’, wat ‘ontmoetingsplaats voor een filosofische discussie’ betekent. Edra ontwerpt originele designmeubels en alles is geïnspireerd door de zoektocht naar een perfecte uitvoering, nieuwe vormen en de beste materialen.

Over de ontwerper

Francesco Binfaré (1939) wist de filosofie van Edra al in het verleden te weerspiegelen in de designmeubelen van zijn hand, met onder andere de Flap sofa en Sfato sofa. Maar ook de gebroeders Campana (Fernando & Humberto) voelen zich thuis binnen de stijl van Edra met onder andere het ontwerp van de de Cipria sofa, de Vermelha stoel en de Favela stoel.

Ongebreidelde luxe en comfort om heerlijk in te ontspannen!

Over het product

Ongebreidelde luxe, dat biedt de Grande Soffice zitbank uit de collectie van het Italiaanse Edra. De zachte lijnen en warme, afgevlakte rondingen, nodigen u uit om er heerlijk in te ontspannen. De Grande Soffice is uiterst comfortabel dankzij het gebruik van een grote hoeveelheid ganzenveren in combinatie met Gellyfoam.

Prijs

Bezichtig dit product in onze showroom