Edra Standard
door Francesco Binfaré

Over het merk

Edra werd opgericht in 1987 in Toscane (Italië), een regio met een rijk cultuurhistorisch verleden waar ambachtelijke kunst nog altijd hoog in het vaandel wordt gedragen. De naam ‘Edra’ komt van het Griekse woord ‘exedra’, wat ‘ontmoetingsplaats voor een filosofische discussie’ betekent. Edra ontwerpt originele designmeubels en alles is geïnspireerd door de zoektocht naar een perfecte uitvoering, nieuwe vormen en de beste materialen.

Over de ontwerper

Francesco Binfaré (1939) wist de filosofie van Edra al in het verleden te weerspiegelen in de designmeubelen van zijn hand, met onder andere de Flap sofa en Sfato sofa. Maar ook de gebroeders Campana (Fernando & Humberto) voelen zich thuis binnen de stijl van Edra met onder andere het ontwerp van de de Cipria sofa, de Vermelha stoel en de Favela stoel.

Edra Standard, de zitbank die maximaal comfort biedt voor elke individuele gebruiker tegelijkertijd

Over het product

Standard is een zitbank die maximaal comfort in meerdere posities mogelijk maakt voor één of voor meerdere personen tegelijkertijd. De zitbank is als het ware ‘kneedbaar’: u kan de zitbank aanpassen aan de wensen van elke individuele gebruiker. Het belangrijkste element is een ‘slim kussen’ dat dient als armleuning en rugleuning, en afzonderlijk verstelbaar is.

Prijs

Bezichtig dit product in onze showroom