Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
side-area-logo

Flos Skygarden S2

Marcel Wanders
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Description
Flos Skygarden is een pendellamp voor direct, diffuus en gereflecteerd licht. Binnenkant van wit gips, met decoraties in reliëf. Buitenkant gelakt glanzend wit of zwart of mat bruin (brons) of goudkleurig. Flos Skygarden werkt met een halogeenlamp.De inspiratie voor de imposante pendellamp Flos Skygarden vond Marcel Wanders in zijn vorige woonst. Het witte plafond was er voorzien van sierlijke ornamenten. Hij noemde dat plafond: “my Skygarden”. Het was zijn tuin in huis, een tuin die prima kon gedijen in het kunstlicht. Een tuin die zonder water, zon en verzorging kon. Bij het verhuizen viel het afscheid van dit plafond hem moeilijk, dus nam hij het mee en deelde het met ons in dit excentrieke ontwerp, Flos Skygarden.Van Flos Skygarden gaat een bijna sacrale sfeer uit. De halfsferische vorm doet denken aan een koepelgewelf, terwijl de gipsen ornamenten aan de binnenkant van Flos Skygarden ook iets kerkelijks hebben. Het licht wordt tegen de reliëftekeningen in Skygarden gereflecteerd. De boeiende gipsdecoraties van Flos Skygarden springen meteen in het oog, en van het prachtige lichtspel profiteert de hele ruimte.
Dimensions

∅ 90 x h 45 cm (kabellengte 350 cm)

Download
Factsheet
Info

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.