3gp xnx

indian tubekitty
side-area-logo

JoV Eugene

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description
Het warrige lijnenspel in de hoge pool laat zich lezen als een hedendaagse vertaling van het authentieke Berbertapijt, dat desgewenst in natuurtinten kan worden uitgevoerd om nog dichter bij het origineel aan te sluiten. Dit linnen tapijt met ruiten leent zich evenwel ook tot moderne interpretaties in meer gewaagde tinten. Het sterk glanzende linnen laat de tekening mooi tot haar recht komen en geeft het geheel een wild, warrig effect.

“De schoonheid van de ambacht zit in het onophoudelijk heruitvinden van de details, de keuze van de materialen en de exquise aandacht die wordt besteed aan het creatieproces.”

Elk JoV-tapijt wordt volledig met de hand gemaakt door hun ambachtslui in Portugal. Hun passie en drang naar perfectie erven zij van de vele generaties die hen voorafgingen. Zij stoppen die expertise dan ook in elke creatie en geven elk ontwerp het respect en de exclusiviteit die het verdient. De kwaliteit van uw tapijt wordt gegarandeerd door rigoureuze controles van hun eigen mensen ter plaatse.

JoV draagt handwerk hoog in het vaandel. Daarom is elk tapijt die door hen wordt gecreëerd met de hand getuft of geweven. Zij besteden graag veel aandacht aan precisie en gaan tot het uiterste om de kleinste details net goed te krijgen. Hun toegewijde vakmensen spenderen gemiddeld vijf uur aan één vierkante meter – enkel het beste is goed genoeg.

Het is hun ambitie om incontournable te worden, om een exclusieve meerwaarde te bieden aan elk hedendaags interieur. Om dat wauweffect dag na dag te blijven creëren, is JoV voortdurend op zoek naar innovaties die het verschil maken: verrassende kleuren, spannende patronen, onverwachte materialen... Kwaliteit gaat voor JoV hand in hand met creativiteit.
Download
Brochure
Info
www.assoass.global amateur house wife.

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.