Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
side-area-logo

MDF Italia Flow Slim

Jean-Marie Massaud
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description
Een nieuwe telg in de grote Flow-familie van MDF Italia is de Flow Slim-stoel, een armstoel met diverse vernieuwde mogelijkheden. De stoel heeft een zitschaal van polycarbonaat die in zwart of wit leverbaar is. De Flow Slim-stoel is leverbaar met drie verschillende onderstellen: met vier eiken poten in traditioneel draaibaar onderstel, met eiken poten draaibaar VN-onderstel (poten lopen in een punt naar elkaar toe onder de zitkuip) of met een ronde draaibare schotelvoet in wit of zwart. Daarnaast is er de mogelijkheid om de armstoel aan de binnenkant van de zitkuip te voorzien van een bekleding met vulling. De bekleding is mogelijk in stof of leder.

De Flow Slim-stoel is bekroond met de ‘Interior Innovation Award 2011 – Best of Best’. Dit is een eerste belangrijke erkenning van de ontwerpwereld voor de veelzijdige en innovatieve familie van seatings ontworpen door Jean-Marie Massaud.
Download
Brochure
Info

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Wij raden u daarom aan ons privacybeleid aandachtig te lezen vooraleer onze website te bezoeken.