Molteni&C Paul
door Vincent Van Duysen

Over het merk

Sinds de oprichting in 1980 is Molteni&C een van de meest toonaangevende Italiaanse designmerken. Molteni is groot geworden door het produceren van kwalitatieve meubelen, afgewerkt tot in de fijnste details en volgens de hoogste standaarden. Haar creaties staan symbool voor kwaliteit. Het merk maakt zich sterk door zo duurzaam mogelijk produceren. Dus niet alleen Italiaanse finesse vindt u bij Molteni. De samenwerking met vooraanstaande internationale ontwerpers plaatst Molteni op de wereldkaart van het topdesign. Vernieuwend zoals Molteni te werk gaat is ze vaak haar tijd een flink stuk voorop.

Over de ontwerper

Vincent Van Duysen werd geboren in 1962 in Lokeren, België en studeerde af aan het Hoger Instituut voor Architectuur Sint-Lucas, in Gent. Van 1986 tot 1989 werkte hij in Milaan en Brussel. In 1990 opende hij zijn eigen studio in Antwerpen, gericht op architectuur en interieurontwerp. De relatie tussen interieur en architectuur zijn kenmerkend voor zijn werk. Hij ontwerpt meubelen en accessoires vanuit een architectonisch perspectief. Hierdoor getuigen zijn ontwerpen van een zorgvuldige perceptie van de binnenruimte en de relatie ervan met de buitenarchitectuur. Door architectuur te interpreteren en verhoudingen te herdefiniëren, creëert Van Duysen objecten van grote zuiverheid en eenvoud die nog steeds een concreet karakter en een solide vorm behouden.

Creëer het perfecte zitlandschap met Paul. Buitengewoon comfortabel, uitermate elegant en perfect in proportie.

Over het product

De zitbank Paul is ontworpen door Vincent van Duysen. Paul valt op door zijn strakke belijning en dubbele naden. Zachte, organische lijnen, volumineuze zit- en rugkussens en een uiterst gedetailleerde afwerking maken Paul uiterst comfortabel en uitnodigend om in te zitten. De Paul-serie bestaat uit banken, hoekbanken, chaise longues en poefs. Met de toevoeging van losse rugkussens en verscheidene afmetingen sier- en hoekkussens, is de zitdiepte van Paul eenvoudig naar eigen behoefte te bepalen. Het bankstel kunt u bekleden met verschillende stoffen of leersoorten in diverse kleuren. Hiermee kunt u de ideale opstelling voor uw interieur samenstellen.

Prijs

Op aanvraag

Bezichtig dit product in onze showroom