Marie-Stella-Maris Festive Collection Luxury Fragrance Sticks Set

59,00

Cadeauset van Marie-Stella-Maris, limited edition

Op voorraad

Aantal

Een reis door onze meest iconische geuren. Van sprankelend en zacht floraal met N° 12 Objets d’Amsterdam, naar kruidig en pittig met N° 03 Poivre Noir Frais, tot warm en uitnodigend met N° 10 Rock Roses. Een spannende ervaring in elke kamer.

Tip: de plek waar je de geurstokjes neerzet, heeft invloed op de snelheid waarmee het parfum opgaat. Zet hem voor optimaal gebruik op een plek op kamertemperatuur; een te warme plek boven de kachel of in continue direct zonlicht verkort de tijd dat je ervan kunt genieten.

Voor elk product dat u koopt, doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag om wereldwijd toegang tot schoon drinkwater te verbeteren.

Het begon bij Patrick Munsters. Na een succesvolle carrière in de mode-industrie wilde hij mensen inspireren om bewuster (en socialer) te consumeren. Toen de Verenigde Naties in 2010 toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen een mensenrecht verklaarden, raakte Patrick geïnspireerd. Een jaar later richtte hij, samen met Carel Neuberg, de sociale onderneming Marie-Stella-Maris op om een structurele bijdrage te kunnen leveren aan het verlichten van de wereldwijde waterproblematiek.

Water, sanitatie en hygiëne zijn de basiselementen achter Marie-Stella-Maris. Om toegang tot schoon drinkwater te realiseren, is het van belang om naast het water ook aandacht te besteden aan sanitaire voorzieningen en hygiëne. Deze directe link tussen schoon drinkwater en hygiëne heeft Marie-Stella-Maris in 2014 geïnspireerd om naast natuurlijk mineraalwater ook natuurlijke verzorgingsproducten aan te bieden.

Staat

Nieuw

Merk

Marie-Stella-Maris

Ontwerper

NB

Land

Nederland

Jaar

NB

Aroma

N° 03 Poivre Noir Frais (zwarte peper, geranium, lavendel), N° 10 Rock Roses (roos, kasjmier, leder), N° 12 Objets d’Amsterdam (groene thee, citrusakkoorden, salie)

Inhoud

N° 03 Poivre Noir Frais 110 ml, N° 10 Rock Roses 110 ml, N° 12 Objets d’Amsterdam 240 ml

Opmerkingen

Binnengebruik

Garantie

NB

Leveringstijd

1 week

Leveringskost

BE: €12 – gratis bij aankopen vanaf €100, NL: €22 – gratis bij aankopen vanaf €100

Meer weten?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marie-Stella-Maris Festive Collection Luxury Fragrance Sticks Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.