Marie-Stella-Maris Scent Diffuser – N° 92 Objets d’Amsterdam

45,00

Huisparfum van Marie-Stella-Maris

Op voorraad

Aantal

De favoriet onder de cadeaus is nog altijd de scent diffuser in de iconische geur N° 92 Objets d’Amsterdam. Deze sprankelende en verfrissende geur met citrusakkoorden van bergamot, groene thee en musk, komt dit seizoen in een limited edition uitvoering met een speciaal etiket waarop een spannende abstractie van water is afgebeeld. Bij normaal gebruik heeft u gemiddeld 3 à 4 maanden plezier van de 240 ml huisparfum.

Voor limited edition designs dit jaar heeft Marie-Stella-Maris zich laten inspireren door ‘het blauwe goud’. Want helaas is water niet overal in de wereld even toegankelijk. In verschillende regio’s is er zelfs sprake van schaarste en wordt water zo kostbaar beschouwd als goud; vandaar ‘het blauwe goud’ wat terugkomt in het abstracte design op het etiket en de doos.

Let op: de plek waar u de scent diffuser neerzet, heeft invloed op de snelheid waarmee het parfum opgaat. Zet hem voor optimaal gebruik op een plek op kamertemperatuur; een te warme plek boven de kachel of in continue direct zonlicht verkort de tijd dat u ervan kunt genieten.

Voor elk product dat u koopt, doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag om wereldwijd toegang tot schoon drinkwater te verbeteren.

Het begon bij Patrick Munsters. Na een succesvolle carrière in de mode-industrie wilde hij mensen inspireren om bewuster (en socialer) te consumeren. Toen de Verenigde Naties in 2010 toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen een mensenrecht verklaarden, raakte Patrick geïnspireerd. Een jaar later richtte hij, samen met Carel Neuberg, de sociale onderneming Marie-Stella-Maris op om een structurele bijdrage te kunnen leveren aan het verlichten van de wereldwijde waterproblematiek.

Water, sanitatie en hygiëne zijn de basiselementen achter Marie-Stella-Maris. Om toegang tot schoon drinkwater te realiseren, is het van belang om naast het water ook aandacht te besteden aan sanitaire voorzieningen en hygiëne. Deze directe link tussen schoon drinkwater en hygiëne heeft Marie-Stella-Maris in 2014 geïnspireerd om naast natuurlijk mineraalwater ook natuurlijke verzorgingsproducten aan te bieden.

Staat

Nieuw

Merk

Marie-Stella-Maris

Ontwerper

NB

Land

Nederland

Jaar

NB

Aroma

N° 92 Objets d’Amsterdam (witte thee, bergamot, citroen)

Inhoud

470 ml

Opmerkingen

Binnengebruik

Garantie

NB

Leveringstijd

1 week

Leveringskost

BE: €12 – gratis bij aankopen vanaf €100, NL: €22 – gratis bij aankopen vanaf €100

Meer weten?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marie-Stella-Maris Scent Diffuser – N° 92 Objets d’Amsterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.