La Boite Concept PR/01 Speaker

890,00

Luidspreker van Native Union voor La Boite Concept

Op voorraad

Aantal

Een geluidsproduct dat een live orkest waardig is. De PR/01, genoemd naar de Active Pression Reflex-technologie, is een actieve luidspreker die de kenmerken van traditionele high-fidelity respecteert. Het totale vermogen van dit compact audioapparaat bedraagt 200W met een geluidsniveau van 94dB. De PR/01 beschikt over vier luidsprekers. Aan de voorkant bevindt zich een midrange speaker, aan beide zijden vergezeld door twee tweeters. De vierde luidspreker bevindt zich binnenin en fungeert als een subwoofer met een ventilatieopening aan de achterkant.

De uitzonderlijke kwaliteit van de extreme basfrequenties wordt verzekerd door de luidsprekers in een luchtdichte kamer te plaatsen en deze numeriek aan te sturen. Dit drukkamersysteem is gekalibreerd door meerdere digitale versterkers. Deze op maat gemaakte versterkers bieden uitzonderlijk vermogen en kwaliteit, vooral in de extreem diepe bas.

Input- en outputconnectoren komen tevoorschijn door het frame rond de luidsprekers te verschuiven. Vanaf links treft u een draaiknop aan om het basniveau aan te passen, een knop om Bluetooth-verbinding te maken, een optische ingang, een RCA-ingang, een mini-jack-ingang. De twee USB-A-poorten en de USB-C-poort zijn alleen voor het opladen van een smartphone of het voeden van streamers zoals Chromecast, Apple AirPlay, enzovoort… Helemaal rechts van de luidspreker is een open ruimte waar kabels naar verschillende aangesloten apparaten kunnen worden geleid.

De in duurzame materialen opgebouwde PR/01 is bedoeld om een leven lang mee te gaan. Universele connectiviteit garandeert compatibiliteit met de technologieën van vandaag en morgen.

Staat

Nieuw

Merk

La Boite Concept

Ontwerper

Native Union

Land

Frankrijk

Jaar

NB

Lichaam

Aluminium mat zwart gelakt, Walnoot

Afmetingen

b 41 x d 25,6 x h 23,7 cm

Opmerkingen

Binnengebruik

Garantie

3 jaar

Leveringstijd

Leveringstijd aanvragen

Leveringskost

BE: €60 – gratis bij aankopen vanaf €300, NL: €100 – gratis bij aankopen vanaf €300

Meer weten?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Boite Concept PR/01 Speaker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.