&Tradition Palette Table JH6

1 195,48

Bijzettafel van Jaime Hayón voor &Tradition

Uitverkocht

De Palette Table bevestigt het: het guitige Memphis design van de jaren 80 is terug van – eigenlijk – nooit weggeweest. Uitdagend en vernieuwend dat de Memphis-stijl was, bracht het meubelstukken en designobjecten voort, die op het eerste zicht meer sculptuur dan gebruiksvoorwerp leken. Krachtige geometrische vormen, aparte kleurencombinaties en asymmetrische volumes zijn eigenschappen dat de Palette Table gemeen heeft met de eigenzinnige stijl van de Memphis-beweging.

De tafel, ontworpen door de Spaanse designer Jaime Hayón, laat zich kenmerken door de strakke look van het onderstel en zeker ook door de drie tafelbladen, die gelaagd gepositioneerd zijn. Wat het tafeltje ook bijzonder maakt, is het feit dat er bij deze tafelbladen geopteerd wordt voor de combinatie van telkens drie contrasterende materialen.

Zo is bij deze uitvoering van de Palette Table – de JH6 genaamd – het grootste centrale stuk opgetrokken uit lichtroze gebeitst eikenhout, terwijl het grijze stuk simpelweg roestvrij staal is. Voor de realisatie van het laatste niveau werd gekozen voor wit Carrara-marmer.

Staat

Showroommodel

Merk

&Tradition

Ontwerper

Jaime Hayón

Land

Denemarken

Jaar

2015

Tafelblad

Essen roze gebeitst, Marmer Cararra Bianco, RVS

Onderstel

Staal zwart gepoedercoat

Afmetingen

b 70,8 x d 82,5 x h 46,7 cm

Opmerkingen

Binnengebruik

Garantie

2 jaar

Leveringstijd

Leveringstijd aanvragen

Leveringskost

BE: gratis, NL: €40 – gratis vanaf €300 (behalve promo's)

Meer weten?

Er zijn nog geen beoordelingen

Geef een beoordeling over “&Tradition Palette Table JH6”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *