Cassina Tokyo Dormeuse Limited Edition

Ligstoel van Charlotte Perriand voor Cassina, limited edition (50 stuks wereldwijd), prijs op aanvraag, beschikbaar vanaf 03/03/2022

Comfort en elegantie komen samen in deze chaise longue, ontworpen door Charlotte Perriand als uitdrukking van nieuwe rituelen, met een ambachtelijke finesse en een eigentijdse attitude. Tokyo is het resultaat van Perriands verblijf in Japan.

Charlotte Perriand reisde naar Japan en woonde daar vanaf 1940 een aantal jaren. Zij maakte van de gelegenheid gebruik om meubelen te ontwerpen waarin de poëtische spanning tussen rationalisme en natuur tot uiting komt. Haar in 1940, in Tokyo ontworpen chaise longue, is het product van die ervaring, beïnvloed door haar voortdurende contact met Aziatische producten. De uit oorspronkelijk bamboe vervaardigde chaise longue maakt nu zijn debuut in een gelimiteerde oplage van 50 stuks in teakhout. De chaise longue is geproduceerd in de historische Cassina-schrijnwerkerij en combineert de innovatieve technieken van het industriële design met artisanaal handwerk.

Staat

Nieuw

Merk

Cassina

Ontwerper

Charlotte Perriand

Land

Italië

Jaar

1940, 2021

Limited edition

50 stuks wereldwijd

Frame

Teak naturel

Bekleding

Leder naturel

Hoofdsteun

Leder naturel

Onderstel

Teak naturel

Afmetingen

b 223 x d 90 x h 40/58 cm

Opmerkingen

Binnengebruik

Garantie

2 jaar

Leveringstijd

Leveringstijd aanvragen

Leveringskost

BE: €60 – gratis bij aankopen vanaf €300, NL: €100 – gratis bij aankopen vanaf €300

Meer weten?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cassina Tokyo Dormeuse Limited Edition” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.