Woon zoals de Verhulstjes

Wie de avonturen van Gert Verhulst en zijn familie volgt op Play4, krijgt in het nieuwe seizoen hun prachtige penthouse in Antwerpen te zien. In hun interieur koos de bekende familie voor een bijzondere combinatie van Italiaanse en Belgische designstuks waar we ook bij Design Oostende graag mee werken. Benieuwd naar welke meubels je bij de Verhulstjes terugvindt? We maakten hieronder een overzicht.

Heerlijk zitten in de sofa’s van Edra

In de woonkamer van de Verhulstjes worden twee prachtige iconen van het Italiaanse merk Edra gecombineerd: de comfortabele Standard-sofa en de iconische On The Rocks-sofa. Deze sofa’s van de hand van Francesco Binfaré zijn modulair en kunnen dus in elk interieur toegepast worden. Benieuwd naar het zalige zitcomfort van de Edra-sofa’s? Kom langs in een van onze showrooms. Onze interieurspecialisten staan klaar om u te adviseren.

Warme verlichting van Brokis en Trizo21

Boven de eettafel van de Verhulstjes hangt een gezellig armatuur van Brokis. Dit Tsjechische merk staat bekend voor zijn mondgeblazen armaturen die een warm licht brengen. Vaak wordt in de verlichting van Brokis het gefumeerde glas gecombineerd met een ander natuurlijk materiaal, zoals hout of geweven touw. De fijne leeslampjes, Austere-F, in de woonkamer van het penthouse zijn Belgische design van Trizo21. De elegante leeslamp bestaat in wit, zwart of messing. Bovendien kunt u dit armatuur ook als hanglamp of wandlamp voor bijvoorbeeld in de slaapkamer gebruiken. Benieuwd naar de collectie van Brokis en Trizo21? Kom langs in onze showroom.

Klassiekers van Cassina

Wie het Italiaanse merk Cassina wat kent, herkende in de aflevering van de Verhulstjes zeker ook enkele klassiekers, zoals de Capitol Complex-stoelen van de hand van Pierre Jeanneret, de Rio-salontafel die Charlotte Perriand in de jaren vijftig tekende en de verfijnde serie Torei-bijzettafeltjes. De Capitol Complex-stoelen werden bij de Verhulstjes gecombineerd met de statige, door Antonio Citterio voor Maxalto ontworpen Ares-tafel; alweer een Italiaans designmerk waar Design Oostende een voorliefde voor heeft. Ontdek deze en andere meubels van Cassina en Maxalto in onze showrooms.

Perfect voor Belgisch weer: Extremis

Buiten op het terras van de Verhulstjes staat de zwarte Hopper-tuinbank van Extremis. Designer Dirk Wynants heeft de Hopper ontworpen met vier instapzones die het makkelijk maken om in en uit de Hopper te stappen. De schuine poten en tafelhoeken zijn duidelijke referenties naar de hoppalen die zo kenmerkend zijn voor de Westhoek. De Hopper bestaat in verschillende maten en uitvoeringen. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

DO Showroom
Koninginnelaan 52
8400 Oostende

DOK Interior concept gallery
Hendrik Baelskaai 8
8400 Oostende
(Oosteroever)

Maak een afspraak