Levering

Eigen bezorgteam

Voor leveringen in de Benelux beschikken wij over een eigen wagenpark, dat toelaat om voor elke opdracht de juiste wagen uit te kiezen. Onze ervaren monteurs komen uw nieuwe designmeubelen met zorg leveren en plaatsen. Voor internationale leveringen werken wij samen met A-klasse transporteurs. Bovendien bieden wij ‘White Glove Delivery’ voor levering van grote bestellingen binnen de Benelux; in dit geval leveren wij gratis én nemen wij de kartonnen verpakking en inpakfolie terug mee.

Leveringstermijn

De leveringstermijn hangt af van het voorradig zijn van het door u bestelde artikel. Artikelen die voldoende op voorraad zijn leveren wij binnen 1 week in de Benelux. Bij deze artikelen in onze webshop staat deze indicatieve leveringstijd aangegeven. Hierdoor kunt u uw bestelling dan ook snel in huis verwachten. Voor andere artikelen kan u informeren naar onze snelste leveringstermijn.

Leveringskost
  • Levering België (kleine designobjecten): €12 – gratis voor bestellingen vanaf €100 (afhaling in onze winkels te Oostende is ook mogelijk)
  • Levering België (alle andere producten): €60 – gratis voor bestellingen vanaf €300 (afhaling in onze winkels te Oostende is ook mogelijk)
  • Levering Nederland (kleine designobjecten): €22 – gratis voor bestellingen vanaf €100
  • Levering Nederland (alle andere producten): €100 – gratis voor bestellingen vanaf €300
  • White Glove Delivery (Benelux): voor bestellingen vanaf €2.500
  • Internationale levering: contacteer ons
Gratis stockage

Heeft u bij ons de designmeubelen van uw dromen ontdekt maar helaas nog niet de ruimte om deze onmiddellijk te plaatsen? Wij bieden u gratis stockage van meubelen voor een maximumperiode van 3 maanden na aankoopdatum.