Interieuradvies van experten

Dankzij onze uitgebreide interieurervaring zijn wij meer dan een doorsnee designzaak. Bij Design Oostende trachten wij uw smaak perfect te beantwoorden. We kennen de designmarkt op ons duimpje, waardoor wij u vlot advies op maat kunnen geven.

Maarten en Bruno, zaakvoerders én bezielers van Design Oostende. Zij slaagden erin de designdroom van hun vader verder uit te bouwen tot het designwalhalla dat Design Oostende de dag van vandaag is.

design-oostende-dylan-001

Dylan, Charlotte, Jarnie en Manon staan garant voor geslaagde interieurprojecten. Bij Design Oostende zijn onze interieurvormgevers en -architecten onze vaste waarden. Zij leven zich in in elk project en zorgen ervoor dat uw interieur een belichaming is van uw smaak en persoonlijkheid.

design-oostende-manon-001

Annelies en Lien zijn onze interieurstylisten. Zij baten tevens de lifestyleshop van Design Oostende uit, waar u terecht kan voor het kleinere designwerk of voor mooie geschenken. Annelies en Lien staan u bij in uw zoektocht naar de perfecte items die uw interieur helemaal af maken.

Ja, ik wil interieuradvies op maat

Wat uw interieurplannen ook zijn, wij adviseren, coördineren en begeleiden uw idee. Dat is waar wij goed in zijn.

design-oostende-showroom-025