Interieurexperten

Dankzij onze uitgebreide interieurervaring zijn wij meer dan een doorsnee designzaak. Bij Design Oostende trachten wij uw smaak perfect te beantwoorden. We kennen de designmarkt op ons duimpje, waardoor wij u vlot advies op maat kunnen geven.

Maarten en Bruno, zaakvoerders én bezielers van Design Oostende. Zij slaagden erin de designdroom van hun vader verder uit te bouwen tot het designwalhalla dat Design Oostende de dag van vandaag is.

Bij Design Oostende bent u met uw aankoop in goede handen. Is de levering niet helemaal naar wens, dan kan u terecht bij Annelies. Wij hebben een aparte dienst naverkoop waarbij de opvolging nauwgezet gecoördineerd wordt. Voor vragen over de boekhouding en facturatie kan u steeds terecht bij Bruno.

design-oostende-team-heren-001

Camille, Stephanie, Floor, Dylan, Manon en Brecht staan garant voor geslaagde interieurprojecten. Bij Design Oostende zijn onze interieurvormgevers en -architecten onze vaste waarden. Zij leven zich in in elk project en zorgen ervoor dat uw interieur een belichaming is van uw smaak en persoonlijkheid.

Bij DOK van Design Oostende kan u terecht voor de interieurprojecten, maar ook voor het kleinere designwerk of voor mooie geschenken. Lien en Charlotte helpen u graag verder.

design-oostende-lien-eva-charlotte-001
design-oostende-sven-stieven-001

Onze ervaren monteurs, Sven en Stieven, komen uw nieuwe designmeubelen met zorg leveren en plaatsen. Dit is onder meer in functie van totaalinrichtingen.

Ja, ik wil interieuradvies op maat

Wat uw interieurplannen ook zijn, wij adviseren, coördineren en begeleiden uw idee. Dat is waar wij goed in zijn.

design-oostende-homestyling-001