DOK

DOK is de uitbreiding van de toonzaal van Design Oostende aan de Koninginnelaan. DOK is een concept gallery, die net als de showroom, haar klanten inspireert met frisse, tijdloze interieursettings waar design en kunst samenkomen in een stijlvolle mix.

De naam DOK verwijst naar DO, de initialen van Design Oostende alsook naar de dokken van de Oosteroever – een nieuwe trendy stadswijk in de historische haven van Oostende. Uit dit fascinerend voorhavengebied rijst een volledig nieuwe stad op die luxe en exclusiviteit uitademt – een plek waar DOK zich helemaal thuisvoelt.

Kunst krijgt een belangrijke plaats bij DOK. Kunst en interieurdesign zijn voor Design Oostende complementair. Een schilderij of beeldhouwwerk geeft persoonlijkheid aan een interieur. DOK presenteert vooral Belgische namen, zowel gevestigde waarden zoals Raveel, Alechinsky en Panamarenko als opkomend Belgisch talent. Elk seizoen kiest DOK één centrale artiest. Zijn of haar werken zullen voor enkele maanden de interieursettings in DOK kleuren.

logo-dok-z-1200x600
Interior concept gallery

Hendrik Baelskaai 8
8400 Oostende (Oosteroever)
België

design-oostende-dok-021