Interior concept gallery

design-oostende-lien-eva-charlotte-001

Met een jong team van gedreven interieurvormgevers en -architecten biedt Design Oostende een unieke totaalaanpak. DOK Oosteroever begeleidt haar klanten stap voor stap zowel bij de inrichting van hun interieur, de indeling van de ruimte en de eindstyling met accessoires. Dankzij onze persoonlijke aanpak mag u rekenen op een geslaagd resultaat, helemaal op maat van uw interieurwensen.

DOK is de uitbreiding van de toonzaal van Design Oostende aan de Koninginnelaan. DOK inspireert met frisse, tijdloze interieursettings waar design en kunst samenkomen in een stijlvolle mix. DOK presenteert in het kunstaanbod vooral Belgische namen, zowel gevestigde waarden zoals Raveel, Alechinsky en Panamerenko als opkomend Belgisch talent. Elk seizoen kiest DOK een centrale kunstenaar. Zijn of haar werken zullen voor enkele maanden de interieursettings in DOK kleuren.

De naam DOK verwijst naar DO, de initialen van Design Oostende alsook naar de dokken van de Oosteroever – de nieuwe trendy stadswijk in de historische haven van Oostende. Uit dit fascinerend voorhavengebied rijst een volledig nieuwe stad op die luxe en exclusiviteit uitademt – een plek waar DOK zich helemaal thuisvoelt.

logo-dok-z-1200x600
Interior concept gallery

Hendrik Baelskaai 8
8400 Oostende (Oosteroever)
België

design-oostende-dok-021