Project J Wilskerke

Iconen binnen een zacht interieur

design-oostende-project-j-wilskerke-021

De bijzondere Out Of Line-tafel van Bieke Casteleyn in een zachte micropleister brengt gezelligheid in de woonkamer. We combineerden de tafel met de iconische Tulip-stoelen die Eero Saarinen in de jaren vijftig ontworpen heeft. Dankzij de centrale draaibare voet, zorgen deze stoelen voor rust en eenvoud.

design-oostende-project-j-wilskerke-001

Warren Platner heeft deze prachtige stoel in de jaren zestig ontworpen voor Knoll. Hij poogde hiermee het modernisme te verzoenen met een sierlijke, elegant ontwerpstijl uit de tijd van Louis XV. De blauwe Yves Klein-stoffering maakt van deze klassieker een prachtige eyecatcher.

design-oostende-project-j-wilskerke-020

De Gliss Master-maatwerkkasten van de Italiaanse fabrikant Molteni&C geven de dressing een luxueuze afwerking. Vincent Van Duysen ontwierp deze kastenserie met strakke lijnen, kwalitatieve materialen en veel mogelijkheden naar indeling. De elegante kastdeuren zijn afgewerkt in een matte lak. Wenst u graag meer informatie over de Gliss Master-slaapkamerkasten of een offerte op maat? Laat het ons weten via info@designoostende.be.

Voor dit project kozen we buiten voor de prachtige collectie van Paola Lenti. De Italiaanse ontwerpster staat bekend voor haar haute couture outdoormeubels. Lenti creëert architecturale landschappen en laat zich daarbij inspireren door de natuur.

design-oostende-project-j-wilskerke-005
design-oostende-project-j-wilskerke-008

De sterkte van de collectie schuilt in de combinatie van verschillende kleuren, texturen en materialen. Wij kozen voor een zacht, grijs kleurenpalet dat de architectuur kracht bij zet.

Wenst u ook een totaalinrichting?

Uw project is onze passie. Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek of advies.