Betaling

Wij bieden onderstaande betaalmogelijkheden aan om te kunnen garanderen dat het online winkelen bij Design Oostende zowel veilig als eenvoudig is:

Bankoverschrijving

Nadat uw bestelling is geplaatst, krijgt u een overzicht van uw bestelling en ontvangt u automatisch een bericht per email met de bevestiging van uw bestelling. Gelieve de betalingsinstructies te volgen die in deze bevestigingsemail staan vermeld. Wij verzoeken u, voor een vlotte behandeling van uw bestelling, het bestellingsnummer als betalingsreferentie te vermelden in uw bankoverschijvingsformulier. Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verstuurd.

Betaling bij levering

Bestellingen ter waarde van minimaal €2 000 kan u met Bancontact, MasterCard of Visa betalen aan de koerier bij levering. Wij verzoeken u vriendelijk om de ontvangen goederen zorgvuldig te controleren voordat u uw betaling definitief uitvoert.

Atos Worldline

Voor veilige online betalingen met American Express, Bancontact, MasterCard, of VISA werkt Design Oostende samen met Worldline SIPS. Als marktleider op gebied van online betalen garandeert Worldline u een 100% veilige afhandeling. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt versleuteld via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Meer informatie over Worldline vindt u op wordline.com.