Project D Hertsberge

Een spel van licht- en kleurtoetsen

design-oostende-project-d-hertsberge-002

De ronde Tulip tafel van Knoll, met daarboven de kleurrijke lichtinstallatie van Bocci vormt het centerpunt van de woonkamer. Rondom de tafel kozen we voor de Conference stoelen, net als de tafel eveneens ontworpen door Eero Saarinen. In een zachtgroene stof brengen de stoelen op een subtiele manier kleur in het interieur en brengen ze de groene omgeving naar binnen.

design-oostende-project-d-hertsberge-011

De Togo (foto boven), dé klassieker uit de jaren zeventig van Ligne Roset, laat het gezin van deze woning op een gezellige manier samen tv kijken. In de groene alcantarastof vormt deze klassieker een frisse toets tegenover de warmte van het houten maatwerk.

design-oostende-project-d-hertsberge-010

In de feestzaal ontvangen de gastheer en -vrouw hun gasten onder een betoverende lichtinstallatie van Bocci. De mondgeblazen sferen die boven de tafel zweven brengen op een subtiele manier een rijk kleurenpalet samen.

Aan de iconische, organische tafel van Bieke Casteleyn is het informeel en gezellig tafelen. De Wishbone stoelen van Carl Hansen vormen in deze donker gebeitste uitvoering een warm contrast, maar blijven dankzij hun eenvoud luchtig rond de tafel staan.

Architecten: Van Damme Vandeputte Architecten
Fotograaf: Cafeine

Wenst u ook een totaalinrichting?

Uw project is onze passie. Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek of advies.