Exclusieve bloempotten van Atelier Vierkant

Voor elk project hebben wij een passende pot. Elke pot van het Belgische merk Atelier Vierkant is uniek en vertelt een ander verhaal. De toepassingsmogelijkheden van Atelier Vierkant voor uw interieur en outdooromgeving zijn erg divers en voor elk project uniek. Daarom denken wij graag met u mee over de meest geschikte keramische pot voor uw project. Met oog voor detail creëren wij de buitenruimte en tuin van uw dromen. Duurzaam, functioneel, esthetisch én in harmonie met uw binnenruimte.

Handgemaakt in België

Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat handgemaakte designbloempotten maakt voor zowel binnen als buiten. Het familiebedrijf werd in Oostende opgericht in 1992 en is een verhaal van passie en vakmanschap.

Uniek design met handtekening

Experimenteren, zoeken en verfijnen tot de perfectie. Alles wordt met de hand gemaakt waardoor elke pot uniek is. Elke pot krijgt daarbij nog eens een handtekening van zijn maker. Dat maakt dat deze prachtige bloempotten elk uniek zijn.

Worldwide

De creaties van Atelier Vierkant staan overal ter wereld: van privé-residenties in Ibiza tot in Cannes en andere mondaine oorden. Zelfs de Koninklijke familie van Abu Dhabi en David Beckham hebben het Belgisch product op hun eigendom staan.

Uw project op maat met Atelier Vierkant en Design Oostende

Op zoek naar een unieke design bloempot voor buiten of binnen? Dan bieden wij met de potten van Atelier Vierkant de juiste oplossing aan. Samen met u bekijken wij welk design het beste passen bij uw wensen, stijl en (buiten)leven.

Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat prachtige handgemaakte bloempotten produceert. De potten zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen waardoor deze eigentijds en toch een tijdloos karakter uitstralen.

De collectie van Atelier Vierkant is erg divers, doordat de exclusieve potten in vrijwel iedere gewenste maat of vorm te verkrijgen zijn. In de collectie van Atelier Vierkant zitten dan ook kleinere aardewerken potten, maar ook zeer grote bloempotten. De potten zijn in 8 verschillende aardetinten en 16 verschillende structuren te verkrijgen.

Wij zijn dan ook erg trots dat wij officiële dealer van Atelier Vierkant zijn. Mail ons uw favoriete model of laat ons u adviseren welke pot het best in uw bedrijf, huis of tuin past. Dit kan telkens op afspraak in Oostende.

Hou er rekening mee dat dit maatwerk potten zijn en dat de wachttijden op elk moment kunnnen wijzigen. Heeft u snel een pot van Atelier Vierkant nodig? Geen probleem wij controleren graag Atelier Vierkant’s stock en stellen u graag een snel leverbare pot voor.

Bij Design Oostende gaan wij altijd voor ‘uw extra (s)mile’; klantentevredenheid is bij ons erg belangrijk, daarom gaan wij steeds een stap verder. Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid aan bij u thuis of op uw bedrijf langs te komen. U verliest hierdoor geen kostbare tijd en kan u doelgericht uitleggen waar de pot van Atelier Vierkant dient komen te staan.

Als verkooppunt van Atelier Vierkant schakelen wij snel zodat er geen tijd verloren gaat en u snel van uw unieke aardewerken pot kan genieten. Een offerte nodig voor uw potten van Atelier Vierkant? Wij bezorgen u snel een Atelier Vierkant-prijslijst met uw selectie potten.

Advies nodig voor de aanplanting van uw prachtige bloempot? Ook dit vormt voor ons geen probleem. Wij doen graag een voorstel naar aanplanting voor uw exclusieve bloempot.

Kom bij ons langs! Onze experten staan klaar om u te helpen.

DO Showroom
Koninginnelaan 52, 8400 Oostende

DOK Interior concept gallery
Hendrik Baelskaai 8, 8400 Oostende (Oosteroever)

Contact