Ontdek onze nieuwe sofa’s!

Kom bij ons langs en ervaar de mogelijkheden en het comfort van onze nieuwe opstellingen in onze toonzaal. Onze interieurexperten staan klaar om u aan een passend ontwerp te helpen.

Moltenic&C Marteen door Vincent Van Duysen

Met de verschillende elementen van de Marteen zitbank kunnen veelzijdige composities gemaakt worden; van de klassieke hoekopstelling tot de meest moderne eilandoplossing. De sofa komt volledig tot zijn recht wanneer de gestoffeerde zitelementen gecombineerd worden met de opbergmodules in fineerhout.

De Marteen heeft een sterke moderne persoonlijkheid en is tegelijk zeer elegant. De rugkussens die vrij op de zitting kunnen worden geplaatst zorgen voor extra comfort en maken verschillende ontspannen zitposities mogelijk.

Ontdek deze sofa!

B&B Italia Bambole door Mario Bellini

De banken Bibambola en Granbambola maken deel uit van de Le Bambole-serie, oorspronkelijk ontworpen in 1972 en heruitgebracht voor de 50ste verjaardag van het ontwerp. Een icoon van de ‘Made in Italy’-uitmuntendheid die onderzoek en creatieve flair combineert. Le Bambole geeft een persoonlijk antwoord op het thema zitbank.

Wat ze bijzonder maakt, is de schijnbare afwezigheid van een dragende structuur, de natuurlijkheid van de vorm en de combinatie van comfort, zachtheid en elasticiteit. Waar de oorspronkelijke constructie gebaseerd was op een metalen structuur ingebed in polyurethaan, zijn de materialen van deze heruitgaven van de nieuwste generatie, beginnend met een structuur gemaakt uit gerecycleerd polyethyleen. Een duurzaam project dankzij de materiaalkeuze en de bouwwijze, waardoor de onderdelen van Le Bambole volledig demonteerbaar en makkelijk recycleerbaar zijn.

Ontdek deze sofa!

Edra Standalto door Francesco Binfaré

Vrijhangend boven de grond en volledig aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker; dat is de Standalto. De Standalto heeft net als de Standard sofa het fundamentele element van het ‘intelligente kussen’. De rugleuningen en armleuningen kunnen met een simpele, lichte druk naar wens worden versteld terwijl u comfortabel zit.

De ‘intelligentie’ van het kussen is een echte revolutie in ontspanning en welzijn. Het verandert de esthetiek van de bank en creëert een steeds veranderd en aanpasbaar comfort. Dankzij de kussens gevuld met een laag pluimen, zit u extra zacht.

Ontdek deze sofa!

Cassina Sengu Bold door Patricia Urquiola

De Sengu Bold is het nieuwe broertje van de Sengu sofa die bijzonder comfortabel zit. De originele Japans geïnspireerde houten basis van de Sengu verdwijnt en de golvende rondingen van de Sengu Bold reiken helemaal tot aan de vloer.

Een uitgebruik en compleet assortiment elementen vergemakkelijkt het creëren van gepersonaliseerde composities, met ergonomische zittingen en hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. De zachte kussens van de vloerbank, geplaatst tegen de rugleuning, zijn opgevuld met geblazen gerecycleerde PET-vezels, ontwikkeld door het Cassina Lab.

Ontdek deze sofa!